Tražimo Designera!

Tražimo junior, middleweight i senior kreativca koji može da osmisli dizajn za ambalaže, vizuelne identitete, vizuelne koncepte, knjige grafičkih standarda i brošure… Ukoliko te zanima da učestvuješ u oblikovanju i upravljanju brendovima, prijavi se na konkurs i pošalji nam CV i PDF portfolio do 5 mb…

Office Manager

Ti si osoba bez koje firma ne bi mogla da funkcioniše. Brineš da svi imaju sve što im je potrebno za uspešan rad. Vodiš i organizuješ kompletnu internu komunikaciju i brineš da svi budu na pravom mestu u pravo vreme. Ljubaznost i profesionalna komunikacija su prioritet. Ako misliš da poseduješ ove sposobosti i želiš da budeš deo našeg tima, pošalji svoj CV  i motivaciono pismo.

Sve o ovoj poziciji

Account Assistant

Tvoje ambicije su da jednog dana vodiš velike projekte za najuspešnije klijente. Tvoja želja je da učiš od iskusnih Account Managera tako što ćeš im pružati podršku u planiranju i vođenju projekata, kao i pravljenju prezentacija za klijente. Dobre komunikacione veštine i timski duh su obavezni. Ako misliš da poseduješ ove sposobosti i želiš da budeš deo našeg tima, pošalji svoj CV  i motivaciono pismo.

Sve o ovoj poziciji

Strateški planer

Voliš istraživanje tržišta. Imaš prirodni instinkt za razumevanje i analizu brenda i njegovog okruženja. Razumeš poslovne ciljeve svojih klijenata. Bez teškoća definišeš arhitekturu brenda, identifikuješ ciljne grupe i njihove potrebe, razvijaš strategiju pozicioniranja. Ako pored svega navedenog imaš i odličnu komunikaciju sa kreativnim timom, prijavi se za strateškog planera i pošalji nam svoj CV sa motivacionim pismom.

Sve o ovoj poziciji

Client Service Director

Voliš stalne izazove. Želiš da imaš svoj tim i odgovornost. Imaš iskustva u vođenju velikih projekata iz različitih disciplina. Umeš da organizuješ, vodiš i vršiš kontrolu svih projekata u agenciji. I naravno obožavaš svoje klijente - onda je ovo pozicija za tebe. Ako misliš da poseduješ ove sposobnosti i želiš da budeš deo našeg tima, pošalji svoj CV  i motivaciono pismo.

Brand Designer

Brand designer osmišljava i upravlja brendovima kroz različite kreativne discipline. Ambalaža, vizuelni identitet, print, digital, prostorni brending, signage. Tražimo kreativce koji su sposobni da rade u ovim okruženjima i kroz različite medije. Ukoliko te zanima posao na ovoj poziciji i želiš da postaneš deo našeg tima, pošalji nam CV sa PDF portfoliom do 5 mb.

Sve o ovoj poziciji

 Pre-press Manager

Pedantan si, precizan i strpljiv. Uvek voliš da izvršiš kontrolu. Imaš iskustva u štampi, pripremi fajlova za štampu, odabiru materijala i arhiviranju fajlova. Voliš rad u agenciji i poseduješ timski duh, pošalji nam svoj portfolio i prijavi se za poziciju pre-press manager-a (sve kandidate molimo da portfolio bude do 5 mb).

Sve o ovoj poziciji

Design Director

Tvoja kreativnost prevazilazi okvire dizajna. Tvoje ideje imaju uticaj na poslovanje klijenata. Nije ti važno za koju industriju ili disciplinu radiš - sve ih znaš odlično. Art direktor je najbitnija pozicija u kreativnom studiju. Ako imaš iskustva u upravljanju kreativnim timom,  u osmišljavanju kreativnih pravaca i delegiranju zadataka ostatku tima,  ako znaš da osluškuješ i anticipiraš potrebe klijenta i odbraniš svoja rešenja, ali i da prihvatiš sugestije i želiš da postaneš deo našeg tima, pošalji nam CV sa PDF portfoliom do 5 mb.

Sve o ovoj poziciji

Creative Director

Ciljeve svojih klijenata i brending strategiju uspešno pretvaraš u kreativni koncept kampanje, dizajn pakovanja ili razvoj identiteta . Uvek si tu da pružiš podršku svom kreativnom sektoru. Nemaš problem da istovremeno radiš na različitim projektima iz različitih industrija. Zahvaljujući tvom prethodnom iskustvu uživaš poštovanje tvojih kolega. Ako misliš da poseduješ sve ove osobine, prijavi se za poziciju Creative Directora tako što ćeš nam poslati svoj portfolio (sve kandidate molimo da portfolio bude do 5 mb).

Account Manager

Ako si osoba koja ima znanja i iskustva da organizuje, upravlja i vodi projekte za najuspešnije klijente na lokalnom tržištu, ako poseduješ odlične komunikativne sposobnosti i veštine, uživaš u radu sa power point-om i želiš da budeš deo našeg tima, pošalji nam svoj CV  i motivaciono pismo.

Sve o ovoj poziciji

Svoj CV možeš poslati na: jobs@unibrand.rs

*Zbog velikog broja prijava nismo u mogućnosti da sve kandidate pozovemo na razgovor.