Prati znakove!

Šta god je cilj vaše posete i gde god želite da idete, u Delta City shopping mall-u znakovi su pored puta!

DELTA CITY

Razvoj sistema oznaka i putokaza za shopping mall Delta City, jedan je od prvih projekata savremenog prostornog obeležavanja u Srbiji. Nakon razvoja brend identiteta i vizuelnih komunikacija, naš sledeći zadatak bio je kreiranje jedinstvenog grafičkog i industrijskog dizajna sistema označavanja.

Sa ciljem da se komunikacija i kretanje ka objektu i u njemu učine što jednostavnijim, agencija Unisign je razvila projekat unutrašnjeg i spoljašnjeg obeležavanja, kao i brendiranja prostora. Analiza načina kretanja u objektu, pažljivo planiranje, promišljanje i određivanje pozicija za signage koji se nenametljivo i intuitivno uklapa u prostor – prethodile su realizaciji ovog projekta.

Kreativno rešenje sistema obeležavanja se uklapa u jedinstveni vizuelni identitet objekta, kozistentno prenoseći istu poruku u svakom detalju i svim prostorima koji su dostupni posetiocima i zaposlenima u molu. Color coding zaokružuje celokupni efekat i doprinosi prepoznatljivosti i ukupnom iskustvu boravka u Delta City shopping centru.

PrethodniKad pomisliš na shopping. Think Big!
SledećiŽivot kakav zaslužujete