Pool Chemicals

Pool Chemicals, relativno mlada kompanija na crnogorskom tržištu, bavi se distribucijom i prodajom sredstava za održavanje higijene bazena. U okviru njihovog projekta razvoja i unapređenja poslovanja, dobili smo zadatak da kreiramo vizuelni identitet kompanije, veb sajt, kao i promotivne materijale.
 
Prvi korak u okviru ovog zadatka bio je da detaljno istražimo sferu njihovog poslovanja i to prenesemo na njihov vizuelni identitet. Pored obraćanja poslovnim kupcima, menadžerima i vlasnicima hotelskih kompleksa, želeli smo da njihov identitet bude interesantan i jasan i široj populaciji, individualnim korisnicima njihovih usluga i proizvoda.
 
 
Osnovno polazište za razvoj vizuelnog identiteta za Pool Chemicals svakako je bila delatnost ove kompanije, a to je održavanje čistoće i higijene bazena. Jasan simbol ruke i kapljice vode, kao i plava boja logotipa ukazuju upravo na to, a sam dizajn dodatno naglašava i prati slogan “Zdravo, čisto, bistro”.
 
Vizuelni identitet kompanije poslužio je kao osnov za oblikovanje svih njihovih materijala, počev od kreiranja i izrade poslovnog paketa, lifleta, brendiranja vozila, sve do dizajna i programiranja njihovog zvaničnog veb sajta. Pružili smo im način i mesto da svoje usluge i proizvode plasiraju ciljnim javnostima, da se jasnom slikom i nastupom pozicioniraju na tržištu, a svojim klijentima omoguće da neometano i bezbedno uživaju u odmoru.
 
 
 
PrethodniOaza zdravlja iz sokovnika
SledećiOffice 1 superstore