70 godina zajedno na putu

Jugopetrol AD je zaista "Energija koja pokreće"! Iz sinergije naše saradnje nastala su upečatljiva kreativna rešenja koja slave 70 godina postojanja kompanije.

JUGOPETROL

"70 godina zajedno na putu" je slogan kojim crnogorska kompanija Jugopetrol AD slavi 70 godina postojanja i 15 godina od pripajanja velikoj i uspešnoj internacionalnoj porodici Hellenic Petroleum.

Proslava ovog jubileja obeležena je kroz dve tematske kampanje koje smo zajedno realizovali. Obe kampanje imale su za cilj da promovišu dugogodišnje iskustvo, tradiciju i kvalitet proizvoda i usluga koje ova kompanija nudi.

 U okviru korporativne kampanje kreirali smo igrani TV spot, OOH i digitalna rešenja, kao i reklamne materijale na mestima prodaje.

Nagradna igra za verne potrošače u čast jubileja zamišljena je u trajanju od 70 dana, za sve korisnike koji sipaju gorivo u vrednosti od najmanje 7 EUR. Izvučeno je 70 dobitnika vaučera za gorivo u vrednosti od po 70 EUR a najsrećniji dobitnik osvojio je automobil.  Za ovu kampanju, realizovali smo animirani TV spot, POS materijale kao i rešenja za digitalne kanale komunikacije.

Rezultat je bio jačanje pozitivnog imidža u javnosti, privlačenje novih korisnika i jačanje lojalnosti kod postojećih.

 

PrethodniVreme otkriva istinu. Tradicija od 1933.
SledećiKo (znakove) čita, ne skita